"Scientology Avui: Noticies de la religió del Segle XXI"
15-07-2024   
   El Credo de l Església de Scientology
A diferència de la majoria de religions més conegudes, Scientology no és una religió dogmàtica en el fet que no postula una sèrie de veritats que calgui creure i que hi hagi d acceptar i que acceptant un "es converteix". Tot el contrari. No hi ha res que hagis de creure per poder participar, i ets un scientologist quan tu decideixes que ho ets. Però hi ha una sèrie de realitats que defineixen aquest món de Scientology i en les quals els scientologists passa que estan d acord i són les següents (el text del vídeo en castellà és el que apareix a continuació):

Nosaltres, els de l Església, creiem : Que tots els homes de qualsevol raça, color o credo van ser creats amb els mateixos drets; Que tots els homes tenen drets inalienables a les seves pròpies pràctiques religioses i la seva realització; Que tots els homes tenen drets inalienables a les seves pròpies vides; Que tots els homes tenen drets inalienables al seu seny; Que tots els homes tenen drets inalienables a la seva pròpia defensa; Que tots els homes tenen drets inalienables a concebre, triar, ajudar o donar suport a les seves pròpies organitzacions, esglésies i governs; Que tots els homes tenen drets inalienables a pensar lliurement, parlar lliurement, escriure lliurement les seves pròpies opinions, i oposar-se, pronunciar o escriure sobre les opinions d altres; Que tots els homes tenen drets inalienables a la creació de la seva pròpia espècie; Que les ànimes dels homes tenen els drets dels homes; Que l estudi de la ment i la curació de les malalties causades mentalment no haurien alienar de la religió o tolerar en camps no religiosos, I que cap agència menys que Déu té el poder per suspendre o posar de banda aquests drets , oberta o encobertament.
I nosaltres els de l Església creiem; Que l home és bàsicament bo; Que està intentant sobreviure; Que la seva supervivència depèn de si mateix i dels seus semblants i del seu assoliment de la fraternitat amb l univers. I nosaltres, els de l Església, creiem que les lleis de Déu prohibeixen l home: Destruir la seva pròpia espècie; Destruir el seny d un altre; Destruir o esclavitzar l ànima d un altre; Destruir o reduir la supervivència dels seus companys o del seu grup ; I nosaltres, els de l Església, creiem que l esperit pot salvar-se, i que només l esperit pot salvar o curar el cos. Sigue.
[volver arriba]  
Directorio
millora personal, test personalitat, programa de purificaci?, capacitat mental, llibres autoajuda, llibre autoajuda