"Scientology Avui: Noticies de la religió del Segle XXI"
21-03-2023   
   Perfil

"Només hi ha dues proves per conèixer si una vida s ha viscut plenament", va dir certa vegada L. Ronald Hubbard; "Fem el que no vam proposar?" I l altra: "Es van alegrar els altres que hi hagi viscut?". Com a testimoni i resposta a la primera d aquestes preguntes s erigeix el conjunt de l obra que va realitzar en vida, amb més de 5.000 textos escrits i de 3.000 enregistraments de conferències sobre Dianètica i Scientology. I com evidència de la segona, hi ha desenes de milions d individus les vides han millorat de forma evident gràcies al fet que ell va viure. Hi ha més de tres milions de nens que poden llegir ara gràcies als seus descobriments educatius; estan els milions d homes i dones que s han alliberat del consum de les drogues en utilitzar els avançats mètodes de rehabilitació de L. Ronald Hubbard, també hi ha els més de 40 milions de persones a les que ha fet efecte el seu codi moral no religiós, i hi ha els innombrables milions d éssers que sostenen que la seva obra és la pedra angular espiritual de les seves vides.
 
www.Tu.tv
Primera foto: L. Ronald Hubbard a Espanya el 1953, el sr. Hubbard va investigar i va escriure a Espanya diversos textos bàsics de Cienciologia sobre la naturalesa espiritual de l home, i hi ha mencions d ell auditant un impedit per ferides de guerra a Sevilla a qui va fer tornar a caminar en poques hores. Segona foto: L. Ronald Hubbard a Washington, DC; cap al 1924

Encara que a L. Ronald Hubbard és conegut principalment per Dianètica i Scientology, no és algú a qui pugui classificar-se amb facilitat. La seva vida, encara que no hagués res més, va ser massa diversa i la seva influència massa extensa. Hi ha, per exemple, membres de tribu Bantu al sud d Àfrica que no saben res, d Dianètica i Scientology, però coneixen a L. Ronald Hubbard, com l educador que va ser. Així mateix hi ha obrers de fàbriques a Albània que el coneixen només pels seus descobriments administratius; nens a la Xina que el coneixen només com l autor del seu codi moral, i lectors en un gran nombre d idiomes que el coneixen només per les seves novel. De manera que no, L. Ronald Hubbard no és un home fàcil de catalogar i, amb tota certesa, no encaixa dins de la concepció errònia generalitzada del "fundador religiós" com una figura distant i contemplativa. No obstant això, com més coneixem aquest home i la seva obra, més ens adonem que va ser precisament la classe de persona que hauria de lliurar-Scientology, l única religió d importància fundada al segle XX. Foto inferior: L. Ronald Hubbard a Guam, cap a 1929; mentre feia la mesures topogràfiques per les jungles del sud de Guam.

El que ofereix Scientology és, d igual manera, el que un podria esperar d un home com L. Ronald Hubbard. Perquè no només ens proporciona un enfocament totalment únic a les nostres preguntes més fonamentals: Qui som? D on venim i quin és el nostre destí?, Sinó que ens proporciona a més una tecnologia igualment original per aconseguir una major consciència espiritual. Així que, com podríem descriure el fundador d una religió així? Evidentment, va haver d haver estat algú excepcional de per si, interessat en la gent, i estimat per ella, dinàmic, carismàtic i amb una capacitat immensa en una multitud de camps d acció diferents, tot el que és L. Ronald Hubbard. De fet, si el Sr Hubbard s hagués detingut després de només un dels seus molts èxits, encara seria aclamat avui en dia. Per exemple, amb aquests best-sellers en el seu haver com Batalla per la Terra; Por, i la sèrie de Missió la Terra, el Sr Hubbard és un dels autors més aclamats i més llegits de tots els temps. Quaranta de les seves novel han aparegut en llistes de bestseller, i han obtingut alguns dels premis literaris de més prestigi del món i ha estat descrit amb justícia com "un dels escriptors més prolífics i de major influència en el segle XX". Foto: Hubbard a la ciutat de Washington, cap a 1931: un dels primers pilots amb llicències de vol sense motor i amb motor i corresponsal de revistes nacionals d'aviació.

Els seus primers èxits també són impressionants. Com a pilot de acrobàcia aèria volant per districtes rurals donant exhibicions, durant la dècada de 1930, va ser conegut com "Flash" i va trencar tots els rècords locals de permanència en l aire en vol sense motor. Com a cap d expedicions, se li atribueix la direcció de la primera exploració mineralògica completa de Puerto Rico sota el protectorat dels Estats Units, i les seves notes de navegació encara constitueixen una referència a les guies marítimes de la Colòmbia Britànica. Com a membre del famós Club d Exploradors, que inclou lluminàries com l almirall Byrd i Sir Edmund Hillary, ell va portar la bandera de l organització en tres expedicions separades. I com a fotògraf al llarg de la seva vida, les seves obres s exposen en galeries de dos continents, i una exposició més extensa de les seves fotografies continua atraient cada any a milers i milers de persones. Entre d altres camps de recerca, el Sr Hubbard desenvolupar i codificar una tecnologia administrativa que utilitzen en l actualitat més de quatre mil organismes a tot el món, incloent corporacions multinacionals i organitzacions de beneficència, partits polítics, escoles, clubs juvenils i centenars de petits negocis. Així mateix, els mètodes educatius del Sr Hubbard, aclamats internacionalment, són utilitzats per milers d institucions acadèmiques, mentre que la seva igualment aclamat programa de rehabilitació de drogues ha resultat cinc vegades més efectiu que cap altre programa d aquest tipus. Les seves solucions excepcionals no només aborden el que les drogues causen pel que fa a debilitat mental i espiritual, sinó que manegen els problemes darrere de la raó per la qual van començar a prendre drogues en primer lloc. Avui, els mètodes del Sr Hubbard s usen en més de 100 centres de rehabilitació de drogoaddictes a 35 països. La seva contribució al camp de l educació és igual de impressionant, ja que la seva tecnologia d estudi proporciona el primer mètode funcional per ensenyar a estudiants a aprendre. Això ofereix els mètodes per reconèixer i resoldre totes les dificultats en captar el material, incloent una barrera prèviament desapercebuda que està darrere de tots els errors en seguir un curs específic d estudi. És a dir, els mètodes revolucionaris desenvolupats que ajuden a tots a aprendre qualsevol cosa. Aquestes tècniques es fan servir avui en dia per més de 350 organitzacions educatives en 29 països en sis continents. 


El seu impacte ha estat igual de magnífic en el camp de la reforma criminal, amb el desenvolupament d una solució eficaç que abasta i maneja la causa darrera de la criminalitat que s usa per gairebé 2.000 llocs a tot el món, des d Austràlia a Anglaterra i des Hongria a Mèxic. I a través de tot, la visió del Sr Hubbard d aconseguir llibertat espiritual per a tots incloure assegurar-se que aquesta societat protegís els drets humans fonamentals de cada persona. Tot i això cap valoració de L. Ronald Hubbard estaria completa sense una apreciació del que va constituir l obra de la seva vida: Dianètica i Scientology. Sent la força mundial més positiva per aconseguir un canvi, Scientology representa la llibertat espiritual per a milions de persones a tot el món. Elles provenen de tots els àmbits socials, de totes les cultures i de cada estrat social. Més encara, quan es parla dels descobriments de L. Ronald Hubbard en relació a la ment humana i l esperit, es parla, en última instància del fonament filosòfic de tot el que va aconseguir: una millor educació, ciutats sense crim, campus i terrenys escolars lliures de drogues, organitzacions estables i ètiques, i la revitalització cultural a través de les arts, tot això i més és possible gràcies als grans avenços que contenen Dianètica i Scientology. Donada la magnitud del que va aconseguir (com a autor, educador, filantrop, administrador i artista) cap tractament com aquest pot estar totalment complet. Després de tot, com pot descriure en unes quantes paraules l impacte que algú ha causat en tantes vides? No obstant, aquesta succinta mirada a l home i la seva obra, està recollida en l esperit del que ell mateix va declarar: "Si les coses es coneguessin i es comprenguessin una mica millor, tots portaríem vides més feliços". Alguns dels primers estudiants assistint a les conferències del Sr Hubbard el 1954 a Fènix, Arizona. 

El seu impacte ha estat igual de magnífic en el camp de la reforma criminal, amb el desenvolupament d una solució eficaç que abasta i maneja la causa darrera de la criminalitat que s usa per gairebé 2.000 llocs a tot el món, des d Austràlia a Anglaterra i des Hongria a Mèxic. I a través de tot, la visió del Sr Hubbard d aconseguir llibertat espiritual per a tots incloure assegurar-se que aquesta societat protegís els drets humans fonamentals de cada persona. Tot i això cap valoració de L. Ronald Hubbard estaria completa sense una apreciació del que va constituir l obra de la seva vida: Dianètica i Scientology. Sent la força mundial més positiva per aconseguir un canvi, Scientology representa la llibertat espiritual per a milions de persones a tot el món. Elles provenen de tots els àmbits socials, de totes les cultures i de cada estrat social. Més encara, quan es parla dels descobriments de L. Ronald Hubbard en relació a la ment humana i l esperit, es parla, en última instància del fonament filosòfic de tot el que va aconseguir: una millor educació, ciutats sense crim, campus i terrenys escolars lliures de drogues, organitzacions estables i ètiques, i la revitalització cultural a través de les arts, tot això i més és possible gràcies als grans avenços que contenen Dianètica i Scientology. Donada la magnitud del que va aconseguir (com a autor, educador, filantrop, administrador i artista) cap tractament com aquest pot estar totalment complet. Després de tot, com pot descriure en unes quantes paraules l impacte que algú ha causat en tantes vides? No obstant, aquesta succinta mirada a l home i la seva obra, està recollida en l esperit del que ell mateix va declarar: "Si les coses es coneguessin i es comprenguessin una mica millor, tots portaríem vides més feliços". Alguns dels primers estudiants assistint a les conferències del Sr Hubbard el 1954 a Fènix, Arizona.
[volver arriba]  
Directorio
millora personal, test personalitat, programa de purificaci?, capacitat mental, llibres autoajuda, llibre autoajuda