"Scientology Avui: Noticies de la religió del Segle XXI"
15-07-2024   
   Scientology Avui

Les seves esglésies i els seus membres, així com El Pont d entrenament i auditació proporcionen un sender acuradament mesurat, pas a pas, a la llibertat espiritual que consta de nivells cada vegada més alts, les organitzacions eclesiàstiques de Scientology estan disposades en una estructura jeràrquica que reflecteix aquests nivells. En els nivells més bàsics d aquesta jerarquia es troben els ministres de camp individuals, els grups i les missions de l església que subministren la auditació i l entrenament inicials, i en els nivells més alts es troben les organitzacions eclesiàstiques més grans, que subministren els nivells avançats de auditació i entrenament de serveis religiosos. Un sistema d administració internacional abasta totes les esglésies i dóna suport, coordina i ajuda a assegurar que la filosofia religiosa aplicada i la tecnologia espiritual de Dianètica i Scientology (desenvolupada per L. Ronald Hubbard) estigui disponible per a tots els que vulguin rebre-la, i que els serveis de Scientology s apliquin precisament com ho va exposar el Sr Hubbard. Com a assumpte general, cada Església de Scientology està constituïda per separat i té la seva pròpia junta directiva local i executius responsables de les seves pròpies activitats i benestar, tant des del punt de vista corporatiu com eclesiàstic.En l actualitat la religió continua la seva expansió al món: 8.071 esglésies, missions i grups; 10 milions de feligresos que parlen 54 idiomes en 165 països i més de 16.000 membres de personal i ministres de l Església localitzats a tot el món.

L. Ronald Hubbard va iniciar els seus treballs amb les investigacions sobre Dianètica. Adreçades al camp de la ment, la investigació subsegüent en els aspectes espirituals va conduir al descobriment i desenvolupament de la religió de Scientology.

A Espanya compta actualment amb prop de 11.000 fidels i dotze esglesies, missions i grups a Madrid, Barcelona, Sevilla, València, Alacant, Vitòria, Bilbao i Tarragona. La seu de l Església de Scientology d Espanya ocupa un emblemàtic edifici al carrer Santa Caterina, al barri de les lletres de Madrid. Aquesta seu no només dóna servei als feligresos espanyols sinó que també actua com el centre de coordinació per a la implementació de programes socials en els àmbits dels drets humans, l educació, la drogoaddicció i molts altres al llarg de la societat espanyola.

[volver arriba]  
Directorio
millora personal, test personalitat, programa de purificaci?, capacitat mental, llibres autoajuda, llibre autoajuda