"Scientology Avui: Noticies de la religió del Segle XXI"
15-07-2024   
   Ajuda als damnificats.
L Església de Scientology realitza un gran esforç per formar als seus feligresos com a auditors, és a dir, com a ministres que poden aplicar les tècniques de Scientology per millorar la vida de les persones i dur-les als més alts nivells de consciència espiritual. Però quan estem parlant de zones del planeta subjectes a cataclismes i desastres, la consciència espiritual només pot aconseguir solucionant primer necessitats més peremptòries i immediates. Per això, s ha format una vasta xarxa de ministres de Scientology a tot el món amb el propòsit socórrer els damnificats en necessitat d ajuda.
www.Tu.tv
Encara que portaven anys treballant en col.laboració amb molts estaments de salvament i socorrisme, els ministres voluntaris de Scientology es van fer especialment famosos en les tasques de rescat de l ensorrament de de les torres bessones a Nova York. Se ls pot veure a la foto de baix a l esquerra, a la de la dreta es veu l alcalde de Nova York amb una voluntària a les torres.

El lema dels ministres voluntaris és "ES POT FER ALGUNA COSA AL RESPECTE". I pel que fa a què fa un ministre voluntari que no facin els altres socorristes, una de les tasques, i no la menor, que porten a terme és organitzar, preparar i donar suport a totes les altres tasques de socorrisme, includes les forces militars, bombers i voluntaris. Poder fer això i haver-ho fet en els escenaris més difícils els ha fet guanyar el respecte i admiració de gran nombre d estaments governamentals, com es pot veure aquí:
www.Tu.tv Les tècniques que fan servir els ministres voluntaris estan recollides en els fullets del Manual de Cienciologia que es poden adquirir en aquesta pàgina web.
[volver arriba]  
Directorio
millora personal, test personalitat, programa de purificaci?, capacitat mental, llibres autoajuda, llibre autoajuda