"Scientology Avui: Noticies de la religi del Segle XXI"
30-05-2023   
   Introducci
Dianètica és el procediment independent de la ment nascut al segle XX. Les seves ramificacions van des de la comprensió de l home individual i el seu comportament a la comprensió de la raça humana i les seves parts. Deriven mètodes per ajudar a alleujar sensacions i emocions indesitjades, pors irracionals i malalties psicosomàtiques (les que estan causades o agreujades per la tensió mental). Deslligada de la "autoritat" (vans erudits), tu descobreixes els recòndits secrets del teu passat per tu mateix i decideixes què fer amb ells. Alguns temes de què es parla en Dianètica i sobre els que pots investigar i descobrir són:

- L objectiu de l home.
- Com et influència el dolor.
- La paraula que resumeix tot el Principi Dinàmic de l Existència.
- Els quatre impulsos bàsics de la vida.
- Com coneixes la teva supervivència potencial i la dels altres?
- La influència del passat.
- Com descobrir i resoldre les experiències nocives del teu passat.
- Qui ets tu i com ets sense totes les experiències pertorbadores que et fan fracassar.

"Dianètica és una aventura. És una exploració a la Terra Incognita, la ment humana, aquest vast i fins ara desconegut regne que està a un centímetre darrere dels nostres caps" L. Ronald Hubbard

Dianética viene del griego dia (a través) y nous (alma). Se podría decir que Dianética significa lo que el alma le hace al cuerpo. Proporciona respuestas para los enigmas fundamentales de la mente mediante un método exhaustivamente comprobado que aumenta la cordura, la inteligencia, la confianza y el bienestar. Se deshace de las sensaciones indeseadas, de las emociones desagradables y de las enfermedades psicosomáticas que bloquean nuestra vida y nuestra felicidad. Dianética se fundamenta en principios básicos que se pueden aprender con facilidad y que cualquier persona razonablemente inteligente puede aplicar; como lo han hecho millones de personas. Es el camino hacia un hombre de gran inteligencia. Es el camino hacia tu mejora personal.
Dianética aborda la parte de la mente que funciona por debajo del nivel consciente ejerciendo una influencia oculta que te hace reaccionar, de forma irracional, decir y hacer cosas que "no son tú", y que hace que tengas emociones inexplicables y enfermedades que disminuyen tu inteligencia y capacidad. Todo ello se resuelve con Dianética. Algunas de las cosas que puedes conseguir con Dianética son:
Una mayor energía
Percepciones mejoradas
Más felicidad
Menos accidentes
Reducción del estrés y la ansiedad
Mayor inteligencia
Mejor tiempo de reacción ante las cosas y situaciones
Mejores relaciones con los demás
Mejora personal general

SIGUE
[volver arriba]  
Directorio
millora personal, test personalitat, programa de purificaci?, capacitat mental, llibres autoajuda, llibre autoajuda